Hoe je van je grootste dromen dagelijkse gewoonten kunt maken

door | 28 07 2017 | Miracle Morning, Morning Pages, persoonlijke groei

maak van elke ochtend een Miracle Morning

2 Reacties

 1. Ita

  Lieve Eva,

  Ik ben absoluut geen schrijver. Toch haal ik veel ideeen en tips van jouw website. Ik zou er bijna van gaan schrijven..bijna.. want ik heb nog zoveel andere dingen op mijn wensenlijstje staan, daar eerst tijd voor ‘maken’. XX

  Antwoord
  • Eva Smitt

   Wat leuk te horen, Ita, daar word ik nou blij van. Ik inspireer je graag. Schrijven is ook voor niet-schrijvers een manier om in beweging te komen. Dat blijkt wel, want jij hebt een wensenlijstje geschreven. πŸ˜‰ Ga lekker dat doen waar jij blij van wordt, dat is het belangrijkst.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.