Miracle Morning dag 4 (4)

door | 17 11 2016 | Miracle Morning

Donderdag 17 november: Miracle Morning 4

5.30u: opstaan. Easy-peasy.
Ik probeer niet meer na te denken over het nut van Miracle Morning voor mij. Evalueren doen we pas half december. Nu gewoon doen.

Hond, koffie, kaarsje, lezen, schrijven. Ja, ik weet het. Ik doe nog te weinig (lees: niks) met die Affirmaties en de Exercise. De sportschool lonkt: het is toch wel heel cool om daar om 7.15u binnen te wandelen. Dan kom je natuurlijk alleen maar van die zwaar gemotiveerde types tegen. Of een stel mafkezen. Ik zal dat heus binnenkort een keer proberen, maar vandaag niet. Wat een prutweer, ik wil de deur niet uit. Dus geen sport vandaag. Zelfs de sporadische Miracle Morning push-ups schieten er bij in.

Ik heb het namelijk hartstikke druk met schrijven, ook voor klanten. Ik maak echt kilometers. En dat ligt niet alleen aan het extra aantal uren dat ik ter beschikking heb. Dat is eigenlijk niet eens zo – ik lig elke avond doodop vroeg op bed, 21.30u op z’n laatst. Toch ben ik productiever. Ik doe klusjes die maanden zijn blijven liggen, stofzuig ’s avonds (!) nog even de slaapkamers en draai spontaan een extra was. Ik sta versteld van mezelf.

Vandaag heb ik mijn affirmaties opgeschreven. Ik zit al op één A4 vol powertalk, en ik weet nog wel meer motiverende teksten te verzinnen. Dus ik schrijf nog even door. Als ik klaar ben redigeer ik de teksten naar een krachtige, korte versie.

Morgen is het al vrijdag. Dan zit de eerste week Miracle Morning erop. In het weekend ga ik uitslapen. Als dat lukt. Misschien is mijn biologische klok al helemaal ingesteld op 5.30u?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.