Miracle Morning dag 5 (5)

door | 18 11 2016 | Miracle Morning

Vrijdag 18 november: Miracle Morning 5

Vandaag staat de wekker op 06u. Vrijdag is zo’n dag om alvast in een iets lagere versnelling richting het weekend te gaan. Nee, dat is geen saboterend stemmetje, dat is gewoon ‘ik’ die het prima vindt. Of misschien is dat het stiekeme van een saboterend stemmetje. Soms klinken die heel vriendelijk. 

Yara blaft me overigens al om 5.45u wakker. Damn, ik wou dat ik de snelle gewenning van een hond had.

Ik ben moe, maar wel op een bijzondere manier. Het was een superproductieve week en dat terwijl mijn Miracle Morning nog niet eens tweaked to perfection is. Op vrijdagmiddag train ik met een personal trainer (de enige sportafspraak die ik braaf elke week nakom). Ik heb duidelijk niet de puf die ik normaal gesproken heb, maar toch ben ik blij dat ik gegaan ben. Na het uur sporten doe ik zelfs iets dat ik me al maanden voorneem: ik duik even de sauna in. Ik ervaar een rust en zelfcontrole die ik niet herken. Heerlijk.

Mijn ervaring met mijn eerste week Miracle Morning is louter positief. Ik merk wel dat het vroege opstaan en het actiever zijn veel van mijn lichaam vraagt – ik zal dan ook meer aandacht moeten geven aan gezond eten en genoeg bewegen. Die E van Exercise die ik er maar niet in krijg. Maar die wel heel belangrijk is, wil ik op topniveau komen. En dat wil ik.

Ik wil meer schrijven, meer mensen inspireren, meer lezingen en workshops geven, meer cursussen maken, meer reizen, meer beleven, meer verdienen, meer leren, kortom: meer leven. Dit weekend laat ik alles even bezinken om maandag weer verder te gaan. Misschien doe ik binnenkort ook wel Miracle Morning in het weekend, maar voor nu verheug ik me even op uitslapen morgenochtend. Hopelijk doet de hond mee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.