Miracle Morning week 2 (6)

door | 21 11 2016 | Miracle Morning

Maandag 21 november: Miracle Morning dag 6

Het weekend was heerlijk. Natuurlijk blafte Yara me op zaterdagochtend tegen zessen wakker, maar ik ben blijven liggen tot 7u. Het voelde als uitslapen.

Ik heb nog wel het een en ander geschreven dit weekend. Dat zit er toch al een beetje in! Verder zo weinig mogelijk achter mijn laptop gezeten. Vanochtend was het ‘gewoon’ weer opstaan om 05.30u. Ik was om 5.20u al wakker. Lekker geschreven, meer niet. Niet Mirakels genoeg, vind ik. Morgen beter mijn best doen.

 

Dinsdag 22 november: Miracle Morning 7

Vreselijk slecht geslapen, toch om 5.30u opgestaan. Alleen wat gelezen en geschreven. De rest van de dag hobbelde ik enorm achter de feiten aan. ‘s Avonds met mijn vader naar een concert geweest, Jean Michel Jarre trad op in de HMH. Het was heel gezellig, die ouwe nachtbraker houdt wel van een muzikaal uitje. Van Miracle Mornings heeft hij nog nooit gehoord.

 

Woensdag 23 november: Miracle Morning 8

#fail. Bewust het magisch moment van 5.30u overgeslagen. De wekker op 7u gezet, ik had echt wat slaap nodig. Om 6.45u werd ik wakker. Redelijk uitgerust. Geen spijt. Wel bijzonder: meteen al weer zin in de Miracle Morning van morgen!

 

Donderdag 24 november: Miracle Morning 9

Yara snapt er weinig meer van. Nu lopen we wél weer om 5.30u buiten. Honden kunnen dat zo goed, snel aan nieuwe ritmes wennen. Ze hebben een ingebouwde klok die binnen twee, drie dagen precies weet wat het ritme is.

Een hond is een goede Miracle Morning-coach.
Yara zit al klaar als ik naar beneden kom, doet actief mee aan Silence en Exercise en bij de andere onderdelen (Affirmations, Visualisation, Reading & Writing) ligt ze te slapen, mij alle ruimte gevend voor wat gedaan moet worden. Misschien moet ik er een boek over schrijven: the Miracle Morning for dog-owners.

 

Vrijdag 25 november: Miracle Morning 10

Braaf mijn Miracle Morning afgewerkt. Het feit dat ik alles doe geeft voldoening, maar zeker met de visualisaties kan ik niet veel. Ik schrijf liever wat langer door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.